Marinkapell Vättern - historik

Att utöka båten till en mer användbar farkost till en rimlig kostnad kan vara att låta sy upp ett sittbrunnskapell som
kombineras med din sprayhood modellanpassad till just din båt. Men även det gamla kapellet kan behöva bytas ut efter många timmar i sol regn och rusk. Det kan förändra båtlivet mer än du tror. Läckage och dålig passform är inget som gör dagen och natten på sjön till något nöje.

Från tunnplåt till marinväv gjorde jag under 2007 ett lappkast i min karriär för att bli egen företagare. Jag samarbetar med min bror Rolf som idag driver Sveriges största kapellmakeri i Malmö, Kapell & Annat. De är bl.a. första utrustare av kapell till Bavaria i Sverige och Norge.

Min firma har namnet Marinkapell Vättern och håller till i Jönköping. Så med många timmar på sjön, känslan för ett bra hantverk och med Sveriges största kapellmakeri i ryggen. Så kommer säkert många nöjda kunder sitta i sommar Sverige och vara torra när regnet öser ner utanför kapellfönstret.

Tim Engels

Kontakt

 
Adress:

Marinkapell Vättern

Tallvägen 4

564 35 Bankeryd

 
E-post:
 
Telefon
 

Använd nedan formulär för meddelanden. Vill du ha offert använd gärna formulär för offertförfrågan så får vi de uppgifter vi behöver för att ta fram ett förslag och kontakta dig.

Skicka meddelande